Palaa kohteeseen Blogit

Kiitos äänestäjille

Neljän viikon kampanja huipentui sunnuntain vaalipäivään. Äänet on annettu ja laskettu, tulos on taululla. Meikäläisen tulos oli 185 ääntä. Henkilökohtaiseen tulokseen olen tyytyväinen, puolueen valtakunnalliseen tulokseen en. Palaan myöhemmin siihen, mikä oli syynä puolueen heikkoon menestykseen.

Neljän viikon kampanja oli huikea kokemus. Tapasin tuhansia pirkanmaalaisia. Hienoja ihmisiä, joilla jokaisella oli oma tarinansa. Vakuutuin, että ilman ihmisten kohtaamista ei politiikkaan kannata lähteä. Nykyään vaaleissa voi pärjätä tapaamatta ainuttakaan ihmistä, mutta sellaisella poliitikolla ei ole mitään annettavaa yhteisten asioiden hoitoon.

Opin Pirkanmaasta paljon, ajaessani maakuntaa ristiin rastiin Killinkoskelta Kylmäkoskelle, Kihniöstä Kangasalalle. Moni asia on vuosien aikana muuttunut, vaikka yleiskuva muistuttaa edelleen 80-lukua. Tampere vetää ihmiset magneetin lailla, kehyskunnissa savut kylmenee ja kylän raitilla näkyy rollaattorin jäljet lastenvaunujen sijaan.

Ehdokkuus oli hieno kokemus. Ja erityisen hienon siitä teki meidän tiimi, Pirkanmaan sinisten 18 muuta ehdokasta ja kenttäaktiivimme siihen päälle. Meillä oli loistava yhteishenki, iloinen mieli ja suu hymyssä touhusimme auringon paisteessa ja räntäsateessa. Kiitos teille kaikille yhdessä ja yksitellen, olette ihania!

Sydämellinen kiitos teille kaikille, jotka äänestitte minua. Te uskoitte minuun ja olen siitä nöyrästi kiitollinen.